empresa  
–––––
Mobles Brugada  ––––  Som una empresa familiar especialitzada en la distribució i venda de mobles d'alta qualitat des de fa més de 50 anys.
Els inicis de Mobles Brugada es remunten a l’any 1930 a Sant Joan les Fonts, de la mà del seu fundador, Pere Brugada i avui, la segona i tercera generació continuen dirigint-la i situant-la entre una de les principals empreses del sector del moble, a la província de Girona.
servei  
–––––
Qualitat, proximitat i senzillesa  ––––  Són valors que formen part de la nostra cultura empresarial. Som una empresa familiar, amb un tracte molt personalitzat. La qualitat dels nostres mobles i serveis, marquen la nostra manera de ser i de fer.
Producte
Intentem estar sempre a la cerca de les últimes novetats en el món del disseny i la decoració. Treballem amb molta varietat de producte, de qualitat i sempre nacional, oferint multitud d’alternatives per a la decoració i moblament de qualsevol espai.
eQUIP D’INTERIORISTES
Mobles Brugada som una empresa que es vol diferenciar per un servei professional i humà per això el nostre grup de professionals ofereix trobar per als nostres clients els millors productes que s’adapten a les seves necessitats, al millor preu i amb el millor servei post venta.
EQUIPS DE MUNTATGE
Disposem tant d’equips de muntatge interns amb amplia experiència en el muntatge de tot tipus de mobles i acabaments, però també disposem de muntadors externs i col·laboradors. Garantint d’aquesta manera el servei necessàri per fer els muntatges de la millor manera possible.
Exposició
Mobles Brugada ha anat creixent amb els anys, tant amb metres quadrats de superfície com d’experiència. A dia d’avui disposem de dues botigues, la inicial i més antiga a Sant Joan les Fonts amb 2000m² d’exposició, i una segona des de fa uns anys, a Banyoles de 800m².
Tornar a l’inici
DISSENYANT llars DESDE 1930.
Mobles Brugada som una empresa familiar amb més de 50 anys d'experiència moblant i decorant llars. Vine a veure'ns i t'ajudarem a dissenyar la casa dels teu somnis.
Sant Joan de les Fonts
Ctra. d'Olot, 55, 17857
Sant Joan les Fonts, Girona
Tlf: 972 290 728
De dilluns a dissabte:
De 10:00h - 13:00h.
De 16:00h - 20:00h.
Banyoles
Av. Països Catalans, 163, 17820
Banyoles, Girona
Tlf: 872 206 812
De dilluns  a dissabte:
De 10:00h - 13:00h.
De 16:30h - 20:30h.
Subscriu-te al newsletter
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Al unirte, acceptes la nostra Política de privadesa i dones el consentiment per rebre periòdicament comunicacions comercials.
Copyright 2023 © Mobles Brugada S.L